Igényeljen ingyenes hozzáférését a Kaspersky Threat Intelligence szolgáltatáshoz

Egy 21. századi háború nem csupán a fizikai valóságban zajlik, felfoghatatlan mennyiségű támadás folyik jelenleg is a kibertérben, és valószínűleg ez a kiberfenyegetettség csak nőni fog hazánkban is. A vállalkozások nem dughatják homokba a fejüket, szembe kell nézniük ezzel a problémával, hiszen megélhetésük múlhat rajta. Olyan megbízható, modern biztonsági megoldásokat kell bevetniük, melyekkel adatvagyonukat és IT infrastruktúrájukat maximális biztonságban tudhatják.

A bizonyítottan független és átlátható Kaspersky a hatékony védekezés elősegítése érdekében különleges ajánlatot tett elérhetővé:  ingyenes hozzáférést biztosítanak a gyártó kiberbiztonsági megoldás csomagjához, amely a folyamatosan frissített és globális forrásból származó védelmi információkkal megakadályozhatjuk a kibertámadásokat.

Ezekben a kihívásokkal teli és bizonytalan időkben hatalmas segítség lehet ez a vállalkozások számára, hiszen a csomag az alábbiakat foglalja magába:

A Kasperskyről

2017 óta a Kaspersky hatalmas intézkedéscsomagot foganatosított a nagyobb átláthatóság érdekében, megerősítve ezzel megoldásaik biztonságát és megbízhatóságát. Ezek közé tartozik adatfeldolgozó infrastruktúrájának áthelyezése Svájcba az európai, egyesült államokbeli, kanadai és több ázsiai-csendes-óceáni ország felhasználói számára. Adatszolgáltatásaik és mérnöki gyakorlataik biztonságát és integritását független, harmadik féltől származó értékelések igazolják. A Kaspersky üzleti tevékenysége továbbra is stabil, technológiai és működési folyamatai pedig kikezdhetetlenek mégis rugalmasak.

További cikkeink