2023-as kiemelkedő Kaspersky eredmények

Tarolt a Kaspersky a 2023-as elismerések tekintetében, hiszen vezető független piaci elemzők több kategóriában is neves elismerésekkel és értékelésekkel jutalmazták a Kaspersky kiberboztonsági megoldásait.

Az év során a Kaspersky 100 független tesztben és értékelésben vett részt, amelyek alapján a termékei vezető szerepet töltöttek be a TOP3 mutató alapján is. Termékei 93 elsőséget és 94 TOP3 helyezést értek el, ezzel az összes év legmagasabb eredményét szerezték meg.

A TOP3 mutató a szállító független összehasonlító tesztekben elért sikerét tükrözi a naptári év során. Ez azt jelenti, hogy a vállalat technológiai szakértelme értékelhető, és a megvalósított technológiák és megoldások minősége és hatékonysága nyomon követhető. Ez a megközelítés, amely számos elismert vizsgálati laboratórium, például az AV-Comparatives, az AV-TEST, az SE Labs és mások eredményeinek összesítésén alapul, átfogó értékelést nyújt, amely túlmutat az egyes tesztek eredményein, megkönnyítve a vállalat valódi képességeinek, folyamatos fejlesztésének és innovációjának azonosítását.

Ami a fogyasztói megoldásokat illeti, a Kaspersky további fő eredménye az AV-Comparatives független vizsgáló intézet „Az év terméke” díjának elnyerése, megdöntve ezzel az iparág legelismertebb kiberbiztonsági vállalatának rekordját.

Ha érdekel a teljes sajtóközlemény, látogass el a részletes adatokat tartalmazó oldalra.

További kiemelkedő elismerés is bizonyítja a Kaspersky sikerét: a menedzselt szolgáltatások gyorsan növekvő piacán a Kaspersky termékeit a Quadrant Knowledge Solutions vezető független piaci elemző a legmagasabb kategóriába helyezte.

A Quadrant Knowledge Solutions SPARK Matrix™ stratégiai információkat nyújt a vállalkozásoknak a szállítókról és képességeikről azáltal, hogy részletes elemzést nyújt a globális kiberbiztonsági piac dinamikájáról, a főbb trendekről, a szállítói környezetről és a versenyképes pozicionálásról. Ezen paraméterek alapján a Kaspersky Managed Detection and Response (MDR) és a Kaspersky Incident Response szolgáltatásokat erős értékelésekkel jutalmazták a technológiai kiválóság és az ügyfelekre gyakorolt hatás tekintetében, így a Kaspersky 2023 technológiai vezetői közé került a Quadrant Knowledge Solutions SPARK mátrixában™.

A SPARK Matrix™: Managed Detection and Response teljes eredményei itt érhetők el.

A SPARK Matrix™: Incident Response és a Digital Forensics teljes eredményei itt érhetők el.

További cikkeink