Esettanulmányok

A Kaspersky biztonsági szolgáltatásai világszerte több mint 270.000 szervezetet védenek. Nem számít, milyen típusú vállalatot, adatokat vagy üzleti folyamatokat kell védeni, a Kaspersky megoldásaival biztos lehet benne, hogy megfelelő IT-biztonsági megoldással rendelkezik.

Pénzügy

Alfa Bank

Az Alfa Bank Oroszország egyik legnagyobb bankja, több mint 14 millió lakossági ügyféllel és több mint 334 ezer vállalati ügyféllel. A bank ügyfelei jogosan tekintik az ország egyik legmegbízhatóbb és legbiztonságosabb pénzügyi intézetének – a teljes IT-infrastruktúra védelmét Kaspersky kiberbiztonsági szolgáltatások biztosítják.

Közigazgatás

Szerb Köztársaság Belügyminisztériuma

Mint ahogy bármely intézményt, egy minisztériumot is érhet számítógépes támadás. A vezetők ezt felismerve, amellett hogy a Kaspersky végpontvédelmi megoldásait kezdték el használni, felkérték a vállalatot olyan intenzív, gyakorlati és elméleti oktatások tartására, melyek egy  kibertámadás megelőzésében, elhárításában és kezelésében segíthetik a dolgozókat.

Pénzügy

KBC Bank

A KBC Bank egy belga univerzális pénzügyi szolgáltató, mely rendelkezik magyar leányvállalattal is. Célközönsége a lakossági ügyfelek, valamint a kis- és középvállalkozások is. A lakossági bankszolgáltatások mellett foglalkozik biztosítással és portfóliókezeléssel is. A Kaspersky Fraud Prevention szolgáltatása segített a KBC-nek, hogy vezető szerepet tölthessen be az innovatív, biztonságos online és mobil rendszerek fejlesztésében.

Egészségügy

Dentix

A Dentix egy dinamikusan fejlődő egészségügyi nemzetközi szervezet. Az ügyfeleik adatainak biztonságos kezelésében nagy kihívást jelent számukra a vállalat infrastruktúrájában lévő több, mint 4500 db munkaállomás és 100 db szerver. A Dentix a Kaspersky végpontvédelmi szolgáltatását választotta annak érdekében, hogy garantálja a vállalat biztonsági irányelveinek való megfelelést, és hogy hatékony védelmet nyújthasson hálózati eszközein.

Kereskedelem

Revain

A Revain csapata úgy döntött, hogy korszerűsíti értékelési platformjukat, ezért egy innovatív, blokklánc technológián alapuló digitális aláírási rendszert fejlesztettek ki. A technológia biztonságos működése érdekében a Kaspersky védelmi és auditálási szolgáltatásait vették igénybe.

Telekommunikáció

Ezenta

Az Ezenta Dánia egyik legismertebb és legkedveltebb biztonsági tanácsadó cége. A társaság segíti ügyfeleit egy biztonságos IT-infrastruktúra kialakításában. A Kaspersky segített az Ezenta csapatának magasszintű, naprakész kiberbiztonsági készségek elsajátításában.
Gyártás

Donau Chemie Group

A magyar érdekeltségekkel is rendelkező Donau Chemie Group többek közt vegyi anyagok fejlesztésével, gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. A vállalat amellett, hogy a Kaspersky végpontvédelmi megoldásait használja kiterjedt IT-infrastruktúrájában, a dolgozóik számára a Kaspersky Security Awareness Platformot, azaz egy fejlett kiberbiztonsági képzési felületet biztosítanak.

Vendéglátás

JJW Hotels & Resorts

A JJW nemzetközi hírnévvel rendelkezik szállodái és üdülőhelyeinek minősége, valamint a vendégek számára nyújtott példaértékű szolgáltatás miatt. Kiemelkedően fontos számukra a vendégek abszolút biztonságának fenntartása, ezért a szervezet a Kaspersky vállalati kiberbiztonsági megoldásait választották.

Gyártás

Hankook Tire

A Hankook Tire az 5 legnagyobb gyártó között van a világon, mely autógumi abroncsokat gyárt. A nemzetközi vállalat kiterjedt számítógépes infrastruktúrájának többrétegű, teljesen integrált informatikai biztonságát a Kaspersky nyújtja, mely robosztus védelmet biztosít mind a belső, mint a külső kiberfenyegetések ellen.

Kereskedelem

Tael

A Tael egy olyan blokklánc technológián alapuló hamisítás elleni megoldást fejlesztett ki, mely segíthet minden féle kiemelt fontosságú áru (pl: táplálék, kozmetikum, stb.) minőségének biztosításában.  A technológia védelmének biztosítása érdekében a Kaspersky szolgáltatásaihoz fordultak segítségül, melyekkel azonosítani lehet a tervezési hibákat és biztonsági réseket.

Biztosítson maximális védelmet!

Bizonytalan abban, hogy mely Kaspersky IT-biztonsági megoldás lenne az Ön számára a legmegfelelőbb? Vegye fel velünk bátran a kapcsolatot, munkatársaink a segítségére lesznek egy személyre szabott védelmi megoldás kiválasztásában.